5 saker du inte får missa på Dansbandsveckan

Här är några av höjdpunkterna i Malung vecka 29.

Västerdalsträffen – bilträffen för alla vackra klassiska bilar, och även motorcyklar och lådbilar(!). Kanske har du själv en skönhet att visa upp?

Dansskola – med Tony Irving och Cecilia Ehrling. Alltid lika populärt, passa på att lära dig en ny dans eller finslipa tekniken i år!

82 dansband – 2019 års uppställning består av 82 otroligt svängiga band som garanterat kommer att få dig att ryckas med och ut på dansgolvet.

6 dansbanor – Våra dansbanor har fått uppleva mycket genom åren och vi hoppas fylla dem med lika många fina minnen nästa sommar! Våra golv är specialbyggda i extra tåligt trä, som ger massor med sväng.

Grönlandsparken – Det är här det händer på dagtid. Massor av härlig underhållning och musik utlovas, här finns något för alla!

Andra nyheter och artiklar

Banden släppta för Dansbandsveckan 2023!

Nu är det klart vilka dansband som kommer att spela på Dansbandsveckan i Malung i sommar. – Det blir en härlig mix, från de klassiska banden som spelar medryckande dansbandshits till lite nyare band som spelar svängig rockabilly musik. Här finns något för alla, säger Lars Bälter, marknadsansvarig på Dansbandsveckan.

Vinnarna Guldklaven 2022

Vinnarna i Guldklaven är utsedda! Här ser du hela listan.
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.