Dansbanden släppta för Dansbandsveckan 2022

Nu är det klart vilka 82 efterlängtade dansband som kommer att spela under Dansbandsveckans 35-årsjubileum 2022. Lasse Stefanz, Vikingarna, Larz-Kristerz, Streaplers, Blender, Expanders och Callinaz är bara några av dem! 

En nyhet är att förutom dansband från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island kommer även ett dansband från Lettland att spela på lördagskvällen: The Swamp Shakers! Dansbandsveckan kommer dessutom att bredda musikutbudet i sommar så att det blir minst ett Rockabillyband som spelar varje kväll. Sedan blir det en hel del nostalgi också eftersom Dansbandsveckan firar 35 år. Välkomna!

Biljetterna till Dansbandsveckan 2022 släpps 1 november kl 09.00

Program 2022

Andra nyheter och artiklar

Banden släppta för Dansbandsveckan 2023!

Nu är det klart vilka dansband som kommer att spela på Dansbandsveckan i Malung i sommar. – Det blir en härlig mix, från de klassiska banden som spelar medryckande dansbandshits till lite nyare band som spelar svängig rockabilly musik. Här finns något för alla, säger Lars Bälter, marknadsansvarig på Dansbandsveckan.

Vinnarna Guldklaven 2022

Vinnarna i Guldklaven är utsedda! Här ser du hela listan.
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.