Missa inte Buggebo i sommar!

På Landshypotek Banks (vår nya sponsor!) område ”Buggebo” kan du dansa loss med dina vänner och få en egen dansfilm under Dansbandsveckan i sommar.

Landshypotek Bank har även skänkt en friggebod specialdesignad av Larz-Kristerz. Bandets drömhem fångad i en friggebod kommer under Dansbandsveckan att ligga uppe för budgivning på Tradera och intäkterna från auktionen kommer oavkortat att gå till välgörenhet!

– Vi hoppas få chans att möta en massa glada, danssugna och engagerade människor. Det är fantastiskt att bli en del av den rörelse som både veckan och hela Dansbandssverige är. Vi vill möta dansbandspubliken och lära oss mer, men hoppas också att redan under första året kunna bidra till att höja festivalupplevelsen för besökarna, säger Tomas Uddin hos Landshypotek Bank.

I snart 200 år har Landshypotek Bank varit med och stöttat företagare som är verksamma inom jord och skog. Allt med utgångspunkten att hela landet ska leva. Numera erbjuder banken dessutom lån till hus för boende i hela landet.

Banken känner samhörighet med Dansbandsveckan och i våras gick man ut med nyheten om samarbetet . Banken har sedan dess även inlett ett samarbete med Larz-Kristerz, där bandmedlemmarnas tolkning av ”hemmet” kommer att märkas på årets Dansbandsvecka, men också i filmer som går att ta del av innan årets vecka.

– Ofta möter vi ett ensidigt storstadsfokus i synen på vad som driver Sverige framåt, något som missar allt det liv och all den kraft som finns runt om i landet. Dansbandsveckan är ett lysande exempel på engagemang som skapar arbetstillfällen och bidrar till turistnäring, kommunintäkter och ortens idrottsklubbar. Vi fokuserar på motsvarande sätt på livet utanför de tre största städerna, på livet och hemmen runt om i landet, berättar Tomas Uddin.

Landshypotek Bank har liksom Dansbandsveckan vuxit fram från oväntat håll. Där andra banker ägs av ett anonymt fåtal, ägs Landshypotek Bank av 39 000 jord- och skogsbrukare. Istället för att fokusera på kvartalsrapporter, fokuserar den här banken på att vara kundnära och ge tillbaka till sina medlemmar. Nu har dessutom fler än medlemmarna möjlighet att med huslån och sparande ta del av en bank som finns för att möjliggöra för svensk mat, öppna landskap och välskötta skogar.

Under Dansbandsveckan finns Landshypotek Bank på plats i Grönlandsparken. På Landshypotek Banks område ”Buggebo” kan du dansa loss med dina vänner och få en egen dansfilm till din mejladress eller att lägga på sociala medier.

Landshypotek Bank har även skänkt en friggebod specialdesignad av Larz-Kristerz. Bandets drömhem fångad i en friggebod kommer under Dansbandsveckan att ligga uppe för budgivning på Tradera och intäkterna från auktionen kommer oavkortat att gå till välgörenhet. Redan nu kan du ta del av filmerna med Larz-Kristerz.
Sedan vill banken träffa så många som möjligt i Grönlandsparken.

– Kom förbi Buggebo! Prata med oss, dansa i vårt Buggebås och buda på friggeboden! Hoppas vi ses där, avslutar Tomas Uddin.

Andra nyheter och artiklar

Banden släppta för Dansbandsveckan 2023!

Nu är det klart vilka dansband som kommer att spela på Dansbandsveckan i Malung i sommar. – Det blir en härlig mix, från de klassiska banden som spelar medryckande dansbandshits till lite nyare band som spelar svängig rockabilly musik. Här finns något för alla, säger Lars Bälter, marknadsansvarig på Dansbandsveckan.

Vinnarna Guldklaven 2022

Vinnarna i Guldklaven är utsedda! Här ser du hela listan.
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.