Äntligen, nu satsar vi på Dansbandsveckan 2022!

Dansbandsveckan jublar över att restriktionerna släpps:

–Äntligen, nu startar vi med planeringen för Dansbandsveckan 17–23 juli 2022, säger Lars Bälter, marknadsansvarig på Dansbandsveckan.

Efter regeringens besked om att alla restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort 29 september 2021 står det klart att Dansbandsveckan 2022 kan genomförs fullt ut. Det innebär att det blir Guldklavengala, sju danskvällar på Folkets Park Orrskogen i Malung, sju dagars scenuppträdande dagtid i Grönlandsparken i centrala Malung och ett stort restaurangtält. Dessutom kommer alla kringarrangemang att genomföras, som exempelvis den traditionella bilutställningen.

Dansbandsveckan är det största dansarrangemanget i Sverige med ca 100,000 besökare. För dansbandsbranschen, alla dansgästerna från hela Norden, dansbanden, lokala föreningar, företag och privatpersoner och samarbetspartners är det viktigt att redan nu informera om att Dansbandsveckan 2022 blir av så att alla kan planera för det.

– Det här betyder att dansgäster nu kan börja boka boende, föreningar och företag kan planera för en normal dansbandsvecka och dansbanden får framtidstro. Sist men inte minst får dansgästerna återigen uppleva dansglädjen vecka 29 i Malung.

För mer information, kontakta
Lars Bälter
070-565 70 01
lars@dansbandsveckan.se

Andra nyheter och artiklar

Banden släppta för Dansbandsveckan 2023!

Nu är det klart vilka dansband som kommer att spela på Dansbandsveckan i Malung i sommar. – Det blir en härlig mix, från de klassiska banden som spelar medryckande dansbandshits till lite nyare band som spelar svängig rockabilly musik. Här finns något för alla, säger Lars Bälter, marknadsansvarig på Dansbandsveckan.

Vinnarna Guldklaven 2022

Vinnarna i Guldklaven är utsedda! Här ser du hela listan.
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.